0-1 Robin Mårtensson (Johan Revesz) 19 min
1-2 Sebastian Lindahl (Martin Jönsson) 56 min
2-2 88 min

Varningar
Robin Liljegren 83 min

ÖT Smygehuk spelade oavgjort borta mot division 6 laget Gylle på bortaplan i genrepet inför omstarten. ÖT Smygehuk kom till spel med en hel drös spelare borta pga semester och arbete. Trots detta kunde man ställa upp med en 16-manna trupp där förvisso tränaren Benny Mårtensson, lagledaren Mathias Jönsson och rutinerade Kent Larsson ingick. Debut för ÖT Smygehuk gjorde målvakten Izzetin Adiguzel i den andra halvleken. Första halvlek inleddes bäst av hemmalaget och båda lagen skapar några halvchanser. I den 19:e minuten slår vänsterbacken Johan Revesz en underbar krossboll till framstormande Robin Mårtensson på andra kanten som tar ner och får med sig bollen något turligt innan han med vänstran retfullt enkelt placerar bollen bredvid den utrusande målvakten och in i mål till 0-1 ledning för ÖT Smygehuk. I den 24:e minuten replikerar Gylle då man från sin vänsterkant slår ett inlägg in i ÖT:s straffområde där målvakten Andreas Sonesson rusar ut men når aldrig bollen så en omarkerad forward kan konstsparka bollen i mål till 1-1. Från matchminut 15 till matchminut 40 är det ÖT som styr spelet och står för en del bra kombinationer men man lyckas inte näta ytterliggare. Under första halvlekens 5 sista minuter tar Gylle över något men 1-1 står sig halvleken ut. I paus byts målvakten Andreas Sonesson ut till förmån för nyförvärvet Izzetin Adiguzel. ÖT inleder den andra halvleken bäst och en boll spelas ut mot vänsterkanten där Martin Jönsson samlar upp. Martin lägger bollen till rätta och slår ett precist inlägg mot Sebastian Lindahl som hoppar upp och får ett härligt häng och nickar bollen otagbart för målvakten i det första krysset till 1-2 ledning för ÖT Smygehuk. Det dröjer ända till den 88:e minuten innan Gylle lyckas kvittera där ett långt inkast skarvas vidare mot bortre delen av straffområdet och bollen skickas tillbaka in framför mål där efter lite flipperspel en Gyllespelare kan sätta 2-2 från nära håll. I matchens 90:e minut är Oliver Oliveros igenom i Gylles straffområde och blir nersparkad bakifrån. En solklarare straff får man leta efter men domaren friar ofattbart. Matchen slutar 2-2 och nu laddar vi för omstarten den 11:e augusti då Blentarp besöker Smygehamns IP med matchstart 19:00.